Nüfus Müdürlüğü Randevu Telefon Numarası

Nüfus Müdürlüğü Randevu Telefon numaraları hemen aşağıda yer almaktadır. Kimlik randevu numarası için aramanız gereken numaraların hepsini Nüfus Müdürlüklerine göre aşağıda sıraladık. Ayrıca ALO 199 dışında hangi numaralarını aramanız gerektiğini bu yazımızda açıkladık. 

Nüfus Müdürlüğü Randevu Tel

Nüfus Müdürlüğü Randevu Tel numarası bütün Türkiye için sadece ALO 199'dur. Telefonla randevu alacaksanız eğer ALO 199 dışında başka hiçbir numarayı aramanıza gerek yok. 

Nüfus Müdürlüklerini doğrudan arayarak randevu alamazsınız. Sadece ALO 199 hattını arayarak işlem yapabilirsiniz. 

Kimlik Randevu Numarası Nedir?

Telefonla randevu almak isteyen kişiler için de kimlik randevu numarası sadece 199'dur.  Türkiye'nin neresinde olursanız olun bir tek bu numarayı arayarak her türlü nüfus işleminiz yanında telefonla kimlik randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

199 Nerenin Numarası?

İçişleri Bakanlığı Nüfus İşleri Genel Müdürlüğünün numarasıdır ALO 199. Bir danışma hattı olarak hizmet veren bu numaradan Nüfus Müdürlüklerinde yürütülen her türlü işlem için randevu alabilir, aynı zamanda her türlü danışma hizmetinden yararlanabilirmiş. 

Nüfus Müdürlüklerinden Telefonla Randevu Alabilir miyim?

Hayır, İlçe Nüfus Müdürlüklerinin doğrudan randevu hizmeti bulunmamaktadır. Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi Nüfus Müdürlüğü randevu tel bütün Türkiye için 199'dur. Ayrıca internetten de rahatlıkla randevu alabilirsiniz. Online randevu işlemi için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 

https://yeni-kimlik.com/yeni-kimlik-online-randevu.html

ALO 199 Çalışma Saatleri

Alo 199 çalışma saatleri 7 / 24 şeklinde olup, günün 24 saati hizmet vermektedir. Dilediğiniz zaman Nüfus Müdürlüğü randevu tel olan 199'u arayarak istediğiniz Nüfus İşlemleri için randevu alabilir, ayrıca danışma hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

Yeni Kimlik Ücretleri Ne Kadar?

  • Nüfus Cüzdanını T.C. Kimlik Kartı ile değiştirmek için 83 TL
  • Evlilik, Boşanma, Eskiyen, Yıpranan Kimliği Değiştirmek için: 83 TL
  • Yeni Doğan Bebekler: Ücretsizdir. Ancak vaktinde yapılmayan bildirimde 83 TL)
  • Kayıp ve Çalıntı İçin: 166 TL

Yeni Kimlik Ücretleri için : https://yeni-kimlik.com/cipli-kimlik-ucretleri-ne-kadar.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  Ayrıca bu ücretleri internetten nasıl yatırılacağını https://yeni-kimlik.com/yeni-kimlik-ucreti-anlasmali-bankalar.html sayfasını ziyaret ediniz. 

Yeni Kimlik Belgeleri Nelerdir?

Nüfus Cüzdanınızı değiştirmek için

  • Şuan kullandığınız Nüfus Cüzdanınız yada diğer resmi kimlik belgeleriniz,
  • Harç ödemenizi yapmanız gereklidir,
  • Biyometrik fotoğraf 

Her türlü kimlik işleminde hangi belgelerin gerekli olduğunu öğrenmek için https://yeni-kimlik.com/yeni-kimlikler-icin-gerekli-belgeler.html sayfasını ziyaret etmeniz gereklidir.  

ALO 199'u Aramanın Ücreti Ne Kadar?

Bu hat normal hat şebekeleri gibi ücretlendirilmektedir.

Sonuç olarak : Nüfus Müdürlüğü Randevu Tel numarası sadece ALO 199'dur. Kimlik randevu numarası için bu numaranın dışında başka bir numarayı aramıza kesinlikle gerek yoktur.  

Nüfus İşlemleri Hakkında İlginizi Çekecek Diğer Yazılarımız

https://yeni-kimlik.com/ehliyet-yenileme.html

https://yeni-kimlik.com/pasaport-harclari.html